Kartali Klára – Karma – Előző életek – Reinkarnáció

Amikor egy betegség gyökere, előző életbe nyúlik vissza…

TjNuodjJMariann intelligens, csinos, fiatal nő, nem hinné senki, hogy problémái vannak. A hozzám intézett leveléből semmit nem hagyok ki, mert ez így hiteles, ahogy van.

Szia Klári!

Azért írok neked így utólag, mert úgy érzem, meg kell tennem. És megkérlek, hogy tedd fel az oldaladra, hogy tudjon róla mindenki! Az, aki már végleg elveszítette a reményét (úgy, mint én azelőtt) és semmiféle terápia nem hozott eredményt számára, annak ajánlom, hogy jusson el hozzád mindenképpen és minél előbb!

Az alábbiakban megpróbálom összefoglalni a történetemet, úgy ahogy neked is elmondtam, remélem nem maradt ki belőle semmi.

Négy éve kezdődött ez az iszonyú állapot. Első lépésként a pszichiáterhez mentem, aki pánikbetegséget állapított meg. Tüneteim: éjszaka heves szívdobogás, halálfélelem, ájulásérzés rossz közérzet, sűrű fejfájás.

A gyógyszertől (antidepreszáns) nagyon rosszul voltam, el is ájultam éjszaka, bevittek a kórházba.
Nem csináltak semmit, csak adtak egy nyugtató injekciót. Másnap nem voltam jobban, akkor elmentünk az ügyeletre, ahol csúnyán beszéltek velem, hogy a gyógyszert mindenképpen szedni kell, különben a pszichiátriára visznek és ott majd beadják a gyógyszert. Azt mondták, szedjek mellé nyugtatót. Kb. egy hét múlva jobban lettem, elmúltak a mellékhatások, amiket a gyógyszer okozott.
Sokat fogytam, mivel sokszor rosszul voltam a gyógyszertől. Később jobban lettem, elmúltak a tünetek, akkor azt hittem meggyógyultam. Fél évig szedtem a gyógyszert. Egy év múlva, újra jelentkeztek a tünetek, de még erősebb, komoly fizikai tünetekkel. Folyamatos rosszullét, fejfájás, hányinger, rossz közérzet, állandó fáradságérzet, halálfélelem, ájulásérzés. Megint gyógyszert szedtem, a mellékhatásokat megint rosszul viseltem, de viszonylag pár hét után jobban lettem.
Két évig tünetmentes voltam, de ezek szerint nem múlt el ez az állapot. Újból kezdődött minden elölről, az eddigiektől még erősebb tünetekkel. Megint megpróbáltam gyógyszert szedni, de ettől már annyira rosszul voltam, hogy abba kellett hagyni. Közben elkezdtem járni pszichológushoz, hipnózis terápiára, pszichoterápiára. Kineziológushoz is jártam. Egyszerűen semmi sem segített, inkább még rosszabbul lettem. Már nem tudtam emberek közé menni. Mindenki azt hitte, hogy ez csak hiszti, felnagyítom a dolgokat. Azt mondták, szedjem össze magam, senki nem vette komolyan.
A legrosszabb ellenségemnek sem kívánom ezt az állapotot, már ott tartottam, hogy nem bírom tovább. Folyamatos rosszullét, depresszió kínozott, és nem tudtam még mindig, hogy mi okozza.
Mindenfélét mondtak, hogy unalmas az életem, meg kell változnom, azért vagyok beteg. Váljak el a férjemtől, és változtassak munkahelyet, mondjak fel, ahol idáig dolgoztam. Csak azt nem értettem, ha mindezeket megteszem, mi lesz velem, mert semmim, senkim nem marad. Pláne, ha a betegségem sem múlik el! De különben sem tudtam volna intézni ezeket a dolgokat, hiszen szörnyű állapotomban mindig rosszul voltam.
És egyszer csak hirtelen bevillant, hogy az Elixír Magazinban nemrégen, olvastam egy cikket
„Emléksúly levétel” volt a címe. Rögtön éreztem, hogy ezt még meg kell próbálnom. Felhívtam a telefonszámot és sikerült is időpontot egyeztetni.
Már az elemzés során, szinte azonnal megszűntek a betegségem fizikai tünetei, ez hatalmas előrelépés volt! És a történet, amit végighallgattam, végre érthető magyarázatot adott ezekre a szörnyű tünetekre. Teljes egészében érthetővé vált számomra, hogy milyen esemény hatására vagyok ilyen állapotban. Lassan az érzelmi oldala is kezd oldódni, most már kezdenek összeállni a mozaikok és remélem, csak emlék marad majd, a szörnyű állapot!

elvalaszto_vonal2