Kartali Klára – Karma – Előző életek – Reinkarnáció

Az ikerbolygó

foldgomb_1Eszter azért keresett fel, hogy megnézzem az elõzõ életét. Volt-e neki egyáltalán, mert õ úgy érzi, hogy ez a Föld nem az õ otthona. Valami azt súgja neki, hogy õ csak vendégként tartózkodik itt. Csak nagy nehézségek árán tud megfelelni egyes feladatoknak, de ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy többet tud és sokkal nagyobb képességekkel rendelkezik, mint az emberek általában. Mintha csak most kezdene beilleszkedni a bolygó életébe, de mégis, sok minden ismerõsnek tûnik körülötte. Gyakran lát álmában egy gyönyörû, erdõs tájat, olyat, mint a Medve tó környéke, és mások is mondták már neki, hogy valószínûleg ott élte az elõzõ életét.

Hát ez nagyon furcsa. Legalábbis számomra az volt, hiszen kristálytisztán és világosan láttam, hogy Eszternek ez az elsõ élete itt a Földön. Mert a kép, amit láttam, továbbra is azt mutatta, hogy nemrégiben érkezett, de úgy, mint aki hirtelen becsapódik valahová, és ezen kívül azt is láttam, hogy összesen három inkarnációja lesz még, ezen a bolygón.

Eszter, finom modorú, intelligens nõ, mindenféle dolog érdekli õt, tudományos szinten is. Ezenkívül, spirituális egyéniség akinek magas a rezgésszintje és látó képességgel is rendelkezik. Ingatlan ügynökként dolgozik, de ez számára, csak az önfenntartásához szükséges anyagi forrás miatt szükséges, igazándiból a természetgyógyászat érdekli és ezen belül is a gyógyfüvekkel való gyógyítás. Úgy érzi, hogy ez az õ igazi területe, de annyira össze van zavarodva. Most jött el az a pillanat, hogy nem tudja, merre tovább?
Hogyan látom õt, mit csináljon, mi az útja és egyáltalán, mivel kellene foglalkoznia, hogy jól érezze magát a bõrében? – özönlöttek belõle a kérdések.

-Én továbbra is azt látom, hogy neked ez az elsõ életed itt a Földön. Nem értem, miért mondanak mások, mást. Meg kell, hogy fejtsük, mert itt van a titok nyitja. A feladatod, pedig az emberek gyógyítása. Nagyon magas rezgésszinten léteztél ott, ahonnan érkeztél, messze kiemelkedtél a többiek közül. Gyógyítottál és papnõként tiszteltek téged, azon a másik helyen. Sokan irigyeltek is a tudásodért, különleges képességeidért és azt is látom még, hogy valami nagyon rosszat forraltak ellened. Szerencsére a segítség éppen az utolsó pillanatban érkezett, hogy megmentsen tõlük, és akkor kerültél el onnan, olyan nagyon hirtelen. Te csak a munkáddal voltál elfoglalva, mert a hivatásodnak érezted azt, amit csinálsz és más, nem is érdekelt igazán.
-Hogyan lehetséges az, hogy nekem ez az elsõ életem itt, ezen a Földön? Látom azokat a gyönyörû tájakat magam elõtt, amik földi helyszínekre emlékeztetnek és tudom, hogy nekem, az az igazi otthonom. Most Pesten élek, soha nem voltam még Erdélyben, de mégis az ottani környezet villan elém?!

Nem tudtam mire vélni ezt az egészet, képtelen voltam összerakni a mozaikokat. Segítõmhöz fordultam, hogy most mit csináljak? Ahogy elhangzott a kérdés, megmozdult az idõkerék és elkezdett szédítõ sebességgel forogni, visszafelé. Húzott magával a világegyetem, csillagrendszerek sokaságában, ezernyi bolygót láttam magam körül, míg suhant a gondolatom, nyílegyenesen a cél felé. Fogalmam sem volt, hogy hol van ez a cél és mikor érek oda, de egy kis idõ múlva csökkenni kezdett velem a sebesség, mint mikor a magasból egy repülõgép, lassan ereszkedni kezd lefelé. És ekkor pillantottam meg a kék bolygót!

Még messze volt, de gyönyörûségében, éppen olyannak láttam, mint a Földet! A mi Földünk, egy másik bolygórendszerben?!
Minél közelebb értem hozzá, annál jobban kirajzolódtak a hatalmas földrészek, óceánok, tengerek. A kontinensek éppen olyan elosztásban! Amerika, Ázsia, Európa! ?és Erdély! Hihetetlen ez a hasonlóság! A Föld tükörképe a Nap másik oldalán! Azt láttam, hogy a Nap túlsó oldala, bolygókkal, csillagrendszerekkel együtt, megegyezik az innensõ oldallal! Egyik a másiknak a tükörképe és a Nap a választóvonal!
Közelítve, egyre jobban le tudtam írni a helyszínt, ami elém tárult és pontos részletességgel megneveztem ott a dolgokat. Eszter csodálkozva kiáltott fel, hogy hiszen én az õ igazi otthonáról beszélek! Ezt a képet látja gyakran az álmaiban! Hogyan tudok ennyire pontosan fogalmazni, mikor még soha nem jártam Erdélyben – kérdezte tõlem. – Fogalmam sincs. – válaszoltam, én csak azt mondom, amit látok. És ezek szerint Erdélyt látom, egy másik csillagrendszerben, egy másik bolygón.

Végre összeállt a kép elõttem!
Eszter tényleges otthona a mi Földünk tükörképén van. Ismerõs számára az itteni élet, de mégsem érzi igazán az otthonának, hiszen nem is az! Eszter ott, azon a másik bolygón veszélybe került, és segítõi, hogy megmentsék, teleportációt alkalmaztak nála, mert ez tûnt akkor a legjobb megoldásnak. Ezért került olyan hirtelen közénk a lány és itt is az a dolga, hogy rendkívüli képességeivel az embereket gyógyítsa. Ezen kívül, idõt kell hogy nyerjen, hogy áthidalja az ottani konfliktushelyzet hatásait. A saját érdekében kell még többször inkarnálódnia nálunk, hogy a veszély elmúltával, régi otthonába, majd újra visszatérhessen.

elvalaszto_vonal2