Kartali Klára – Karma – Előző életek – Reinkarnáció

Sándor munkahely váltása

sandorSándor legfontosabb kérdése a munkahelyével volt kapcsolatos. Lecsökkentették a fizetését és most nem tudja, hogy mit csináljon? Otthagyja ezt a helyet vagy maradjon inkább? Ráéreztem, hogy van még más lehetõsége is, így feltettem neki a kérdést, hogy van-e más alternatíva?
– Igen van. A régi munkahelyemre hív egy barátom magas pozícióba és nem tudom,
hogy elfogadjam-e az ajánlatát?
– És mi ez a kettes szám, amit most hirtelen megláttam magam elõtt?
– Két év múlva nyugdíjba megyek és ezért nem mindegy, hogyan döntök?

Megnéztem mindkét lehetõséget és azt láttam, hogy a jelenlegi munkahelyén súlyossá vált a helyzet a recesszió miatt és egyre jobban szûkítik a munkaköröket is. Ezen kívül a lefelé irányuló mutatók is azt jelzik, hogy ez még csak rosszabb lesz és Sándort legkésõbb egy év múlva, diplomatikusan ugyan, de eltanácsolják a cégtõl.
A régi cége is küzd forrás hiánnyal, de ott még nem annyira vészes a helyzet, hogy ezt a két évet ne tudná folyamatosan végig dolgozni a nyugdíjig. Fényesnek láttam ezt a lehetõséget és ezt közöltem is vele.
– Igen, ezt én is így éreztem, de ez a megerõsítés nagyon kellett.
Még azt hozzátenném, amit látok, hogy a szerzõdési feltételeket pontosan dokumentálni kell, mert a barátja minden jóindulata ellenére sem fog úgy segíteni a jövõben, ahogyan most megígérte,mert nem lesz rá lehetõsége.
Ezt a céget is fenyegeti a gazdasági válság, de egy ideig még tudja tartani magát.

elvalaszto_vonal2