Kartali Klára – Karma – Előző életek – Reinkarnáció

Levél Hedvigtől

Levél Hedvigtől

A problémám, amivel 5 éve megkerestelek az volt, hogy féltem egyedül éjszaka ráadásul rettegtem attól (nem ok nélkül), hogy a párom, akivel 12 éve együtt voltam alkoholista lesz.

Ekkor már volt egy 9 hónapos kislányunk is.

Tudni kell, hogy rengeteget voltam egyedül (pontosabban kettesben a lányunkkal) éjszaka az élettársam munkája miatt.

A történet, amit képekben láttál a következő volt:

 

XVII. század, nagy birtok, nagy házzal.

Én az emeleten feküdtem a hálószobában egyedül a hatalmas baldachinos ágyban és vártam haza a férjemet.

Ő egy jómódú, tőlem idősebb férfi volt, aki nagyon belém szeretett annak ellenére, hogy én csak 15,5 éves voltam. Elkért a szüleimtől, összeházasodtunk. Én is beleszerettem.

Annak ellenére, hogy nagyon szerettük egymást, ő eljárt kocsmázni, szeretett duhajkodni. Nőügy sosem volt.

Azon az éjszakán, amikor a” story játszódik” én már 17 éves vagyok és nagyon féltettem a férjem, mert egyik kocsmai verekedése folytán halálosan megfenyegették. Ennek ellenére újból elment inni.

Az éjszaka folyamán – persze nem tudtam aludni – hallottam, hogy jön haza a kocsi, de nagyon lassan. Megéreztem, hogy baj van. Iszonyú sötét volt ahogy kinéztem az ablakon. Lerohantam a nagy lépcsőn, kinyitottam a hatalmas fa ajtót és megláttam a lovakat jönni, de nem vezette őket senki.

Odarohantam hozzájuk és észrevettem a férjem, hogy hason fekszik a bakon.

Megfordítottam és agyon volt szurkálva. Persze már halott volt.

Ekkor valami iszonyú hang jött ki a torkomon, összeszaladt a ház népe. Borzasztó nagy fájdalmat éreztem.

Ezt az érzést hoztam át ebbe az életembe.

 

Az akkori férjem a mostani férjem is. Abszolút karmikus a kapcsolatunk.

 

 

Jelenlegi életünkben az 1998-ban történt megismerkedésünkkor én 18 éves voltam, ő pedig 24. Nagyon szeretjük egymást, de ebben az életben is volt probléma az alkohollal bőven. Sajnos genetikus a dolog nála, nem volt “beépítve” a fék, ha inni kezdett. Nőügye sosem volt, ezt valahogy mindig is éreztem. Duhaj volt, de engem soha egy ujjal nem bántott Másnap bocsánatot kért és én mindig megbocsátottam. Duhaj volt, de engem soha egy ujjal nem bántott. Nagyon szeretem.

 

2010-ben elegem lett, úgy döntöttem, hogy valaminek történnie kell. Vagy vele, vagy nélküle, de nem bírom ezt tovább.

Hallottalak a rádióban beszélni és úgy éreztem el kell mennem hozzád. Libabőrös voltam a műsor alatt és olyan érzés fogott el, mintha rugdosna valaki, hogy szerezzem meg a telefonszámodat. Hozzáteszem nem szoktam sem rádiót hallgatni (kivéve az autóban) sem tévét nézni. Ez egy kivételes nap volt.

A történeted után – amit láttál az előző életemben – elmondtad, hogy legyek türelemmel, hamarosan megoldódik férjem problémája, csak várni kell. Szelíden kell irányítani, mert karmikus a dolog. Nehéz neki, de meg akarja oldani és meg is fogja, mert nagyon szeret és élni akar.

Felgyorsultak az események. Hirtelen sok minden történt és szinte egyszerre. A bulizások és az élet adta dolgok is elterelték a figyelmemet másfelé.

 

Majd – a veled való beszélgetést követően – kb.3 hét múlva varázsütésre elmúlt a 11 éve tartó félelmem a sötétségtől (azóta sem félek). A párom úgy döntött, hogy befejezte az” igyunk meg egy sört egy-egy sikeres munka után ” típusú életmódot.

Azután egy év múlva (kapcsolatunk 13. évében) összeházasodtunk, azóta is remekel minden, született még egy gyönyörű kislányunk, most pedig a 3. gyermekünkkel vagyok 22 hetes állapotos, aki egy kisfiú.

Így leírva lehet, hogy tündérmesének tűnik, de minden szó igaz benne.

Szerencsésnek tartom magunkat és rettentő  boldog vagyok, hogy minden jóra fordult.

 

Örök hála Neked Klári, hogy vagy és, hogy tudtál segíteni!!!!!Sok- sok ilyen jól végződő “kisfilmet” kívánok még Neked!!!