Kartali Klára – Karma – Előző életek – Reinkarnáció

mjj_sz

Filozófia

A múlt-jelen-jövõ csak a köztudatban létezik. Valójában tág jelenben élünk.
Miért halnak meg a gyerekek, különösen ha tehetségesek és szeretõ családba születtek? Továbbhaladnak egy olyan valóságba, ahol a képességeiket jobban használhatják? Miért választana valaki olyan életet magának, amelyben betegség vagy szegénység sújtja? Egyesek nyomorognak, mások gazdagok!?

A mindenség belsõ mûködése diktálja, hogy minden életünkben olyan körülményeket tapasztalunk meg, amelyeket saját magunk elõre választottunk. A feladatokat és kihívásokat saját szükségleteinkre szabjuk, hogy fejlesszük képességeinket.

A jövõ képlékeny, csak irányvonalakat lehet meghatározni, és identitás zavarok keletkezhetnek, ha valaki nem a saját útján halad!
Minden anyagi létezõnek megvan a maga saját összrezgése!

A betegségeknek szimbolikus jelentõsége van!

elvalaszto_vonal2

Amikor egy betegség gyökere, előző életbe nyúlik vissza…

TjNuodjJMariann intelligens, csinos, fiatal nő, nem hinné senki, hogy problémái vannak. A hozzám intézett leveléből semmit nem hagyok ki, mert ez így hiteles, ahogy van.

Szia Klári!

Azért írok neked így utólag, mert úgy érzem, meg kell tennem. És megkérlek, hogy tedd fel az oldaladra, hogy tudjon róla mindenki! Az, aki már végleg elveszítette a reményét (úgy, mint én azelőtt) és semmiféle terápia nem hozott eredményt számára, annak ajánlom, hogy jusson el hozzád mindenképpen és minél előbb!

Az alábbiakban megpróbálom összefoglalni a történetemet, úgy ahogy neked is elmondtam, remélem nem maradt ki belőle semmi.

tovabb-nyil50

 

 

elvalaszto_vonal2

Az ikerbolygó

foldgomb_1Eszter azért keresett fel, hogy megnézzem az elõzõ életét. Volt-e neki egyáltalán, mert õ úgy érzi, hogy ez a Föld nem az õ otthona. Valami azt súgja neki, hogy õ csak vendégként tartózkodik itt. Csak nagy nehézségek árán tud megfelelni egyes feladatoknak, de ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy többet tud és sokkal nagyobb képességekkel rendelkezik, mint az emberek általában. Mintha csak most kezdene beilleszkedni a bolygó életébe, de mégis, sok minden ismerõsnek tûnik körülötte. Gyakran lát álmában egy gyönyörû, erdõs tájat, olyat, mint a Medve tó környéke, és mások is mondták már neki, hogy valószínûleg ott élte az elõzõ életét.

 

tovabb-nyil50

 

 

elvalaszto_vonal2

Kamilla ingatlan eladási problémája

– Nem tudom eladni a házam, egyszerûen képtelen vagyok rá vevõt találni.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Kamilla hangja, keserû és lehangolt volt. – Az apám meghalt három éve,én elköltöztem onnan és azóta próbálok túladni rajta, de nincs túl nagy
sikerélményem. Ha idõnként be is téved valaki, csak szétnéz és már fordul is ki az ajtón, hogy köszöni, de nem aktuális.
Sajnos a ház állapota is csak folyamatosan romlik, hiszen nem lakja senki.

tovabb-nyil50

 

 

elvalaszto_vonal2

Sándor munkahely váltása

sandorSándor legfontosabb kérdése a munkahelyével volt kapcsolatos. Lecsökkentették a fizetését és most nem tudja, hogy mit csináljon? Otthagyja ezt a helyet vagy maradjon inkább? Ráéreztem, hogy van még más lehetõsége is, így feltettem neki a kérdést, hogy van-e más alternatíva?
– Igen van. A régi munkahelyemre hív egy barátom magas pozícióba és nem tudom,
hogy elfogadjam-e az ajánlatát?
– És mi ez a kettes szám, amit most hirtelen megláttam magam elõtt?
– Két év múlva nyugdíjba megyek és ezért nem mindegy, hogyan döntök?

tovabb-nyil50

 

 

elvalaszto_vonal2