Kartali Klára – Karma – Előző életek – Reinkarnáció

emlek_sz

Az emléksúly levétel magyarázata.

emllA pszichoszomatikus, annyit jelent, hogy lelki okokra utaló testi tünet. A lelki eredetû probléma, fõleg ha tartós, testi betegséget idézhet elõ. A lelki problémák, érzelmileg túlfûtött vagy traumatikus élménybõl születnek, és keletkezhetnek, nemcsak a mostani, de az elõzõ élet, illetve életek valamelyikében is. A mentális- emocionális képek, érzelmek, gondolatok, emlékképek koncentrátumai. Ha több életen keresztül hurcoljunk magunkkal – például egy elõzõ testbõl származó emlék lenyomatát – és nem sikerül idõközben, a létsíkok valamelyikében feloldani, a bajok egyre súlyosabbá válhatnak.

A beszedett szerek ellenére sem javul az illetõ állapota, sõt a kialakult tünetek szinten tartása is egyre nehezebb. Az emléksúly oldásával, lehet a problémát jelentõsen csökkenteni, esetenként meg is szüntetni, pl. egy tériszonyt, vagy fóbiát. Ok-okozati összefüggésben nézem a kialakult állapotot, pontosabban, megkeresem az okot egy elõzõ életben, ha ez oda vezethetõ vissza, és úgy tárom fel, hogy elmesélem amit ott látok, és ami az illetõ jelenlegi problémájának az eredõje lehet. Ha túl gyorsan mondom el, nem lesz képes feldolgozni a hallottakat, ezért lassan rakom össze, és a végén integrálom a mozaikokat egységes történetté. Az eljárás azért új, mert kíméletes, hiszen nem a személyt viszem vissza klasszikusan, hipnotikus módszerekkel egy elõzõ életébe, hogy ott újra átélje azt a traumát, rossz élményt, ami a tudatalattijában el van raktározódva és jelenlegi életére negatív blokként ránehezedik, hanem én “lapozok” vissza egy adott dimenzióba, ahol meglátom, megtalálom a baj okát. Ez a módszer éppen ezért, abszolút kíméletes. A verbális szembesítésnek általában olyan hatása van, hogy képes közömbösíteni – deszenzibilálni – a tudatalattiban tárolt, rossz emléket. Feloldódik az emlék lenyomat és ezáltal javul, sok esetben meggyógyul az illetõ. Az ilyen jellegû feltárásnak, kb.két hét utórezgése van. Minimum ennyi idõ szükséges, hogy az illetõ feldolgozza a hallottakat, és csak ezután indul el nála egy pozitív irányú folyamat. Pl. megszabadul veleszületett tériszonyától, rémálmaitól, migrénes fejfájásától, fóbiájától, még makacs szívpanaszai is enyhülni tudnak.

 

elvalaszto_vonal2

 

Levél Hedvigtől

A problémám, amivel 5 éve megkerestelek az volt, hogy féltem egyedül éjszaka ráadásul rettegtem attól (nem ok nélkül), hogy a párom, akivel 12 éve együtt voltam alkoholista lesz. Ekkor már volt egy 9 hónapos kislányunk is.Tudni kell, hogy rengeteget voltam egyedül (pontosabban kettesben a lányunkkal) éjszaka az élettársam munkája miatt.

 tovabb-nyil

elvalaszto_vonal2

A hercegnő sietős útja

loJulcsi panaszkodott, hogy a gödöllői dombságon felfelé haladva egy bizonyos útszakaszon, olyan rosszullét és halálfélelem érzés fogja el mindig, hogy legszívesebben átmenne az út túlsó oldalára, hogy kikerülje azt a szakaszt.
Megkért, hogy nézzem már meg, vajon mitől van neki ez az iszonyata?
Visszalapoztam a múltba, az előző életébe, mert éreztem, hogy az okot ott kell megkeresnem. És valóban, elém is tárult a következõ történet.

tovabb-nyil

 

 

elvalaszto_vonal2

Mire képes az emberi elme!?

michupEzt az alábbi elemzésem is hitelesen alátámasztja. Íme a történet:
Matcu-Picchu – A tériszony oldása

Marcsi a közelmúltban kint járt Peruban és azért keresett fel engem, mert a tisztánlátásom segítségével, fel tudjuk tárni az okot és választ tudunk kapni valamire, ami fölött egyszerűen nem tud napirendre térni.
Elmesélte, hogy az inka romvárosban, a hegy tetejének egy bizonyos pontján, olyan halálfélelemmel járó szédülés és rosszullét fogta el őt, hogy teljesen leblokkolt, mozdulni sem tudott. Az idegenvezető és még két ember segítsége kellett ahhoz, hogy le tudjon támolyogni onnan. A dolog azért is érdekes, mert turistaként a fél világot bejárta már, de ehhez fogható érzéssel még sehol nem találkozott. Itt valaminek történnie kellett, de hiába spirituális beállítottságú, számára ez mégis megmagyarázhatatlan.
tovabb-nyil50

elvalaszto_vonal2

A kincsőrző

kincsDebrecenbõl hívott már többször, Mariann, míg végre meg tudtunk beszélni egy idõpontot.
Olyan problémája volt, hogy szinte hetente begyulladt a fogínye és ez már évek óta így volt. Nem értettem, hogy miért éppen engem akart felkeresni emiatt, de elmesélte, hogy õ márszámtalan helyen megfordult és különféle, erõs szerekkel sikerült is idõnként panaszait enyhíteni, de sajnos mindig csak átmenetileg. Õ azt szeretné, ha már véglegesen is
megszabadulhatna tõle.

tovabb-nyil50